Uncategorized

Electric Picnic 2008: Cinema Timetable

Electric Picnic stands out above Oxegen in many ways. One of these is the cinema stage.

Times Friday
01.00pm – 3.15pm I’m Not There (135 minutes)
03.15pm – 3.20pm Unicef Short (4 minutes)
03.20pm – 5.05pm Neil Young: Heart of Gold (103 minutes)
05.05pm – 6.45pm 28 Weeks Later (99 minutes)
06.45pm – 8.40pm 30 Days of Night (113 minutes)
08.40pm – 10.35pm Beowulf (115 minutes)
10.35pm – 12.35am Pan’s Labyrinth (119 minutes)

Times Saturday
12.35am – 2.50am Across the Universe (133 minutes)
02.50am – 4.30am Wizard of Oz synchronized to Pink Floyd’s Dark Side of the Moon (101 minutes)
04.35am – 6.35am Control (120 minutes)
06.35am – 8.15am The Princess Bride (98 minutes)
08.15am – 10.40am Transformers (144 minutes)
10.40am – 12.50pm Stardust (127 minutes)
12.50pm – 2.20pm The Simpsons Movie (87 minutes)
02.20pm – 2.25pm Unicef Short (4 minutes)
02.25pm – 4.05pm Juno (96 minutes)
04.05pm – 6.05pm Lars and The Real Girl (106 minutes)
06.05pm – 8.05pm Superbad (118 minutes)
08.05pm – 8.15pm Danger High Voltage (10 minutes)
08.15pm – 9.40pm Once (83 minutes)
09.40pm – 10.50pm Kila: Once Upon a Time (70 minutes)
10.50pm – 12.45am Irish Film Board presents Live Action shorts (115 minutes)

Times Sunday
12.45am – 2.40am Sweeney Todd: Demon Barber of Fleet Street (116 minutes)
02.40am – 4.20am Team America: World Police (98 minutes)
04.20am – 6.20am Hairspray (117 minutes)
06.20am – 7.50am Looney Tunes (90 minutes)
07.50am – 9.25am Shrek The Third (93 minutes)
09.25am – 11.15am Ratatouille (111 minutes)
11.15am – 11.20am Unicef Short (4 minutes)
11.20am – 12.50pm Irish Film Board presents…Animation shorts (90 minutes)
12.50pm – 1.25pm Alvin and The Chipmunks (92 minutes)
01.25pm – 2.40pm I’m Not There (135 minutes)
02.40pm – 4.45pm Volver (121 minutes)
04.45pm – 6.55pm Knocked Up (129 minutes)
06.55pm – 9.00pm Joe Strummer – The Future is Unwritten (123 minutes)
09.00pm – 10.30pm Dixie Chicks: Shut Up and Sing (93 minutes)
10.30pm – 12.35am Shine A Light (122 minutes)
12.35am – 02.25am In Bruges (107 minutes)

Related posts:

  1. Live: Electric Picnic lineup additions
  2. This Week’s Gigs: 7-10 July 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>